Höst - sommar - höst..?

Efter en strålande härlig helg blev det nästan en chock att bege sig ut i en riktigt höstruskigt väder idag, blåst och regn, regn och mera regn. Jaja, på med regnkläderna och iväg med hurtiga tramp. Kanske lika bra att det regnar när man ändå ska sitta inne på kontoret hela dagen.

Helgen var som sagt trevlig med fint sommarväder, tid för lite mys på balkongen, tid att röja lite i stugan (och bli myggbiten förstås, men det hör ju sommaren till), och tid i nya stallet för att fixa iordning innan hästarna ska flytta in om några veckor. Jag passade på att cykla till stallet för att känna av hur långt det egentligen är, när man kör bil måste man köra en omväg så det var lite svårbedömt. Nu vet jag att det tar inte längre tid till det nya stallet än vad det gjorde till det gamla, hem blir det lite jobbigare eftersom det är en rejäl uppförsbacke - men det gick ju fint att gå den biten.

Ut och köra långt imorgon, och sedan blir det två dagar i Stockholm i tjänsten. Hoppas hotellet är bra, kanske kan man ta sig ett träningspass eller ännu hellre en simtur om man har tur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0