Vardagsrummet mm

Lovade för länge sedan att jag skulle sätta in bilder på hur fint vårt vardagsrum blivit och hade väl då tänkt både före- och efter-bilder, men...jag har inte hittat någon före-bild som jag vill lägga ut eftersom den enda som egenligen visar hur rummet såg ut innan har mig i centrum med en väldigt dålig hårdag! Jag vill ju inte skrämma er som läser min blogg, så ni får nöja er med efter-bilder:

Soff- och tv-hörnan blev som synes nedan. Sköna soffor, från Svenska Hem, soffbord och hörnbord av samma märke från Mio, blomsterkrukor från Shape, kuddar från Rusta, matta från EM. Senaste nytt är fönsterlamporna och bordslampan från två olika lampaffärer här i stan, har glömt vart jag köpt gardinerna. Såväl tapeter som golv är nytt. Det som fortfarande saknas, och som jag ännu inte hittat den rätta, är en tavla som ska hänga på väggen bakom tresitssoffan.

image30

Det tog inte många minuter innan jag bestämde mig för denna fina lampa till vårt hörnbord, som väl är tycks jag och sambon har väldigt lika smak i fråga om inredning så han protesterade inte.

image31

TV:n blev lite större än jag ville ha från början, men när man vant sig så ... TV-bänken köptes på Svenska Hem, övriga tekniska prylar har sambon fått införskaffa på egen hand eftersom han har bättre koll på sådant än jag (är väl inte så intresserad - bara de funkar när jag vill använda dem. Terrakottavasen och lampan till vänster är det enda som består från det gamla vardagsrummet. Självklart har jag skaffat mig en DVD-film med en sprakande brasa *ler*, märkligt nog sprakar den så tydligt att man rent av tittar efter gnistor...

image32

Min efterlängtade läshörna, tillika Ikea-hörna för här är alla möbler från Ikea. Lite smårörigt i min...ööh, jag menar vår bokhylla.

image34

Också något helt annat. Har du någon gång på en shoppingrunda av en slump bara hittat något som helt enkelt bara hänger där och väntar på dig? Innan jul dök t ex de där stövlarna, som jag letat efter och inte trodde fanns, upp - bara ett par kvar, i min storlek och helt enkelt perfekta! Jag hade dem när jag gick på vintermarknaden för några veckor sedan trots att de egenligen är för kalla, och visst frös jag lite om tårna, men vad gör väl det de är snygga och vidunderligt sköna. Nog om stövlarna. I helgen hände det igen och där hängde den där jackan jag velat ha men inte trodde fanns, en jacka kvar, i min storlek och till halva priset! Jag har haft den sedan dess trots att det varit lite för kallt, men med en fleecetröja under så huttrar jag inte (mer än möjligen lite om rumpan, men så rund som den är så klarar den lite kyla). Visst är jackan fin??

image33

Kikar ni dessutom bakom jackan in mot vardagsrummet så kan nu uppleva lite av den mys-känsla som vi har där. Kamerans blixt gör ju allt så mycket ljusare än det egentligen är.

Kommentarer
Postat av: Lina

Åhh...vad fint och mysigt! Jättekul med lite bilder!

2008-03-05 @ 19:49:46
URL: http://linahallberg.blogg.se
Postat av: Anne

Verkligen kul att få se lite hur ni har det. Ryamattan gillade jag extra mycket. Hade gärna haft en själv om inte J antagligen skulle vara övertygad om att den vore hans privata gräsmatta att riva runt på. Här hemma kretsar inredningen kring din gamla Expeditbokhylla :-) Kram!

2008-03-12 @ 08:10:02
URL: http://solros.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0